« Een complimentje op z'n tijd ...»

Gepubliceerd op 01-03-2017

Vandaag is het Nationale Complimentendag. Nu heb ik een hartgrondige hekel aan al die speciale dagen waarop er zo nodig iets moet worden gevierd of herdacht. In de regel bepaal ik zelf wel wanneer ik iets vier of aan iets denk. En dat is niet voorbehouden aan een speciale dag per jaar. Maar tegenwoordig lijkt het alsof er alleen nog maar - meestal negatieve - kritiek op anderen kan worden geleverd. In de binnen- en buitenlandse politiek wordt met modder gegooid, het bedrijfsleven wordt beschimpt, mede-inwoners van ons land worden voor rotte vis uitgemaakt. En daar ben ik helemaal klaar mee! Dussssssssss .....

  • Aan mijn man en familie: ik prijs mijzelf iedere dag gelukkig met onze warme groep, ik hou van jullie!
  • Aan mijn vrienden en vriendinnen: wat een geweldige groep mensen zijn jullie, ieder met zijn eigen waarden en kwaliteiten!
  • Aan mijn No Borders Schow Chorus en Southern Comfort Barber Gals vriendinnen: één woord volstaat .... wow!
  • Aan mijn (Vierdaagse) wandelvrienden en Gouden-Kruisdragers: wat een genot om steeds weer nieuwe stukjes van ons land te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten!
  • Aan mijn klanten: bedankt voor jullie vertrouwen en de goede contacten die we - in veel gevallen - al jarenlang hebben!
  • Aan de lezers van dit blog: fantastisch dat er mensen zijn die de moeite nemen om mijn onregelmatige gedachtenspinsels te lezen!

En daar word ik helemaal blij van. Jullie ook?

1488359192f6c81382a005c93b9b34bd6bde91f8a0.jpg